Join Our Warehouse Team in Brunna!

Recruitment Day September 10th for full time and half time workers

Join Now

Om Ingram Micro 

Ingram Micro är en ledande distributör med global spridning. Vi är 35 000 medarbetare världen över som hjälper våra kunder att lyckas inom följande affärsområden: Technology Solutions, Cloud och Commerce & Lifecycle Solutions. Vi erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-Commerce och tredjepartslogistik. I Sverige bedriver vi Logistikverksamheter i Stockholm och Borås och våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.ingrammicro.se

Vi erbjuder;

  • Hel- eller deltidsarbete 
  • Friskvårdsbidrag
  • Lön efter kollektivavtal
  • Möjlighet att bygga grundläggande kompetens inom logistik & e-handel
  • Dynamisk arbetsmiljö

 
 

   

WAREHOUSE ASSOCIATE   

Vill du arbeta på lager och vara en del av vårt engagerade team? Trivs du med att arbeta fysiskt och målstyrt? Då har vi jobbet för dig! Till vårt nya lager i Brunna söker vi nu dig som är driven, trivs i högt tempo samt har sinne för ordning och reda. Har du även gymnasiekompetens, kunskap i svenska och engelska (tal och skrift) – skicka in din ansökan redan idag!

Vår kund är Europas ledande e-Commerce företag inom mode och vi hjälper dem att hålla hög service genom att leverera beställda produkter i tid till deras kunder.

På vårt lager i Brunna ingår de flesta former av lagerhantering och våra Warehouse Associates arbetar med returhantering, orderplockning, orderpackning, lagerläggning, lagerflyttar, inventeringar och terminalarbete efter uppsatta processer. Skulle det passa dig?

Vi följer Transportavtalet, erbjuder friskvårdbidrag och en energifylld arbetsmiljö. Skulle du vilja utvecklas hos oss finns det möjlighet att axla en specialist roll inom till exempel Quality, Automation eller en ledande befattning. Vi letar alltid efter rätt person till rätt plats.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse för att delta på vår rekryteringsdag genom att klicka på "Anmäl dig idag" och skicka in din ansökan.  Fyll i ditt för- och efternamn samt emailadress. Välj "Kungsängen" under Job locations och "Supply Chain, Logistics & Distribution Operations" under Jobs of interest.

NÄR: Tisdagen den 10/9 kl. 15-17 
VAR: Ingram Micro, Mätarvägen 18, 196 37 Kungsängen

Rekryteringsdagen genomförs i samarbete med Manpower. Detta innebär att du initialt kommer att bli anställd via Manpower. 

Sista dag för att anmäla ditt intresse till rekryteringsdagen är den
 5/9. 


 


" frameborder="0" width="536" height="308">

 

 

" frameborder="0" width="560" height="315">You Bring the Talent.
We'll Find the Job.

APPLY TODAY